Tunnelmia Hämeenlinnan valmentautumisesta

Heinä-elokuun vaihteessa Emeliina suuntasi Hämeenlinnaan, missä  Osa Food Designin keittiömestari Aki Kinnunen ohjasi häntä tuleviin kisoihin. Valmennustapahtumaan oli kutsuttu mukaan myös englantilainen WorldSkills-kilpailija Steven Lodge sekä Englannin ekspertti Phil Dixon.

Mukana valmennuksessa olivat myös Emeliinan yhteistyökumppani, valmentaja Joachim Wunsch Finnbakels Oy:stä, ekspertti Outi Nieminen Koulutuskeskus Salpauksesta ja lajipäällikkö Markku Vengasaho Saimaan ammattiopisto Samposta.

Kolmena työntäyteisenä treenipäivänä nuoret kilpailijat harjoittelivat mm. miniatyyrileivoksia, jälkiruokia ja suklaakoristeita. Yhteinen kokemus oli, että harjoitusympäristö ja viestintä vieraalla kielellä oli opettavaista.

 Osa Food Desin Oy:n Kruununmyllyn puitteet olivat huikeat. Ympäristö oli mitä mainioin ja siivitti mielikuvat hyvin kilpailun teemaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s